Tjänster och priser på hemsidor

tjänster och priser hemsida

Köpa en hemsida idag – Vi har flera olika paket som passar alla typer av företag

De flesta som letar efter en hemsida idag kan mötas av att större webbyråer ger priser och offerter som är matchade efter vad de erbjuder samt deras kostnader. Vi på Sverigehemsidor har inga stora kontor mitt inne i stan eller hundratals anställda. Vi har ett fåtal designers som jobbar med oss in-house och sen har vi tusentals frilansare som jobbar inom olika områden inom webbutveckling. Vi har tillgång till den absolut bästa expertisen inom områden som HTML5, CSS, PHP, Java, Photoshop, Illustrator, After-Effects, 3D Art, WordPress, Joomla och mycket mycket mer.

Vi förstår att de ibland kan vara svårt och välja en webbyrå som verkligen passar och att det är en djungel där ute. Slå en signal till oss så kan vi berättar mer om hur det fungerar med hemsidor, webbdesign och allt som tillhör. Vi lovar att ni kommer känna er säkra när vi fått berätta mer om hur vi jobbar och vad vi kan göra för ditt företag.

Vi har priser från 6995 SEK för en bas hemsida som passar små eller nystartade företag. Det ingår alltid en domänadress (.se) och webbhotell samt e-postadresser i varje paket.

Så ta chansen och skaffa en modern hemsida idag. Det ska vara enkelt att köpa en hemsida till sitt företag.

Allt detta gör att vi är den webbyrån som kommer ge dig ett super pris till super kvalité.

Är du intresserad? Kontakta oss på EMS Design för mer information och priser!

Hemsida - BAS

Detta är ett bas paket för små eller nystartade företag som vill komma ut på webben. Här ingår 5 st undersidor, 5 st bilder som vi editerar och optimerar samt 5 st e-postadresser och domän/webbhotell. Ett riktigt bra litet paket för de som vill komma ut och synas från starten. Det ingår även alltid fri support när man har hemsidan på våra servrar. Detta gäller alla paket!

Vi rekommenderar detta paket om er budget är restriktiv. Du får allt som du behöver och kan alltid uppgradera i framtiden om det behövs.

6995 :- ex.moms

Hemsida - PRO

Ett medium paket som är vårt absolut BÄSTSÄLJANDE paket för hemsidor. Här ingår 10 st undersidor, 10 st bilder som vi redigerar och optimerar för bästa resultat. Det ingår självklart en domänadress (.se) och webbhotell samt ett rörligt bildspel och bildgalleri.

Då PRO riktar in sig på medium-stora företag och bolag optimerar vi lite mer i detta paket för just Google och sökoptimering. Det läggs även ner mer arbetstimmar på att få en mer optimal design med fokus på att härleda kunder och besökare på hemsidan.

14 995 :- ex.moms

Hemsida - MAX

Ett av våra STORA PAKET som har allt man behöver till sitt företag. Här ingår det 15 st undersidor, 25 st bilder vi optimerar och editerar samt 50 st e-postadresser. Även domänadress och webbhotell ingår där vi efterforskat vilken adress som passar ert företag och bransch bäst. Allt som ingår i vårt PRO paket samt även Logotyp och unik grafik där bilder även köps in från bildbank för hemsidan. En grundlig SEO analys av konkurrenter samt optimering av SEO innehåll på själva hemsidan.

Detta stora paket för hemsidor är till för medium till stora företag. Har du sett en hemsida på internet som du tycker är riktigt snygg och modern så ligger den troligtvis i vårt MAX paket klass.

Detta är en helhetslösning med Hemsida, Logotyp och unik grafik för framtida reklamutskick samt marknadsföring.

25 995 :- ex.moms

Hög kvalité på hemsidor i alla lägen

Vi på Sverigehemsidor är en del av EMS Design i Stockholm. Våra hemsidor håller alltid hög kvalité så att du alltid blir 100% nöjd!

Få ett kostnadsfritt förslag från oss

Fyll i vårt formulär nedanför med önskat paket och budget samt annan användbar information så återkommer vi till er inom kort med ett förslag.

  Ditt namn (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Välj en tjänst

  Fyll i din ca budget

  Jag har redan en domänadress & webbhotell

  JANEJ

  Ämne

  Ditt meddelande