Om oss på Sverigehemsidor

Erik Sundell CEOVilka är vi som jobbar för Sverigehemsidor.se?

Vi som jobbar på Sverigehemsidor.se arbetar även för EMS Design Webbyrå i Stockholm och jag som driver detta heter Erik Sundell och är webbutvecklare. Jag har programmerat sen tidigt nittiotal och har lärt mig mycket själv eftersom jag brinner för design och programmering.

Den senaste tiden, då sen 2012 har jag drivit EMS Design och gjort hemsidor till företag över hela Sverige. Eftersom jag kan mycket om allt gör jag mycket själv men anlitar även frilansare för speciella projekt där jag behöver deras expertis så jag kan garantera en bra produkt och tjänst.

Med detta jobbar även min bror Fredrik (Ekonomi) och en kollega som heter Joakim (Fotograf) samt ett antal till personer. Tillsammans skapar vi allt som webben har att erbjuda till fantastiska priser och kvalité. Behöver du ta några proffsbilder ute på plats? Inga problem, det fixar Joakim. Han kommer ut på plats och har med sig all utrustning som krävs och sen efterbehandlas bilder i professionella program som Lightroom och Photoshop.

Har du en idé eller dröm om en hemsida eller annat projekt, hör av dig till oss så kan vi hjälpa dig så att den blir verklighet. Vi har kontakter inom flera områden och kan se till så att du får den expertis som du behöver samt att de som hjälper dig har den utbildningen som krävs.

Behöver du och ditt företag en utbildning inom WordPress? Hör av dig till oss så kan vi boka in en utbildning på plats där vi går igenom alla funktioner så att ni enkelt kan driva och uppdatera er hemsida samt alla funktioner.

Det ska vara roligt och enkelt att få sig en snygg hemsida oavsett storleken på sitt företag så ta tillfället i akt och hör av dig direkt till oss så hjälper vi dig med ditt projekt.

Har du frågor om oss eller vill du se mer jobb som vi utfört åt företag kan du kontakta oss via vårt formulär här på hemsidan.

Lycka till med ditt projekt.

Erik Sundell